LockDownQuiz

De LockDownQuiz 2021

 

Net als jullie missen wij de live-pubquiz. Om deze barre tijden toch wat draaglijker door te komen organiseren we samen met onze vaste quizlocatie's de LockDownQuiz!

De LockDownQuiz is een serie van vier online pubquizzen, gepresenteerd vanuit de huisstudio van De Pubquizmaster. Je kunt individueel meedoen, als huishouden of met teamgenoten op afstand, je houdt dan contact met elkaar via (bijv) WhatsAppGroepsvideogesprek of een app als Houseparty.

De quiz wordt gespeeld in Zoom, hier hoef je verder niets voor te installeren.

Om de quiz nóg véél leuker te maken kun je een LockDownQuizBorrelpakket bestellen bij één van onze quizlocaties. In dit borrelpakket vind je niet alleen lekkere hapjes en drankjes, maar ook een puzzel ter voorbereiding op de pubquiz waarmee je extra punten kunt verdienen. Als je je inschrijft ontvang je verdere informatie hoe je jouw borrelbox kunt bestellen.

 

Valt er nog wat te winnen?

Per quiz zijn er diverse prijzen te verdienen: natuurlijk een trofeetje voor de winnaars, maar om de verleiding van Google een beetje te weerstaan zijn er ook prijzen voor de teams die eindigen op plaats 2 en 3, voor het team dat eindigt op de laatste plaats en bovendien is er een loterij met leuke prijzen.

Daarnaast wordt er een ranking bijgehouden, het team dat na 4 quizzen de meeste punten heeft vergaard wint De LockDownQuiz Trofee plus de Legendarische LockDownQuizBorrelplank van maar liefst één meter lang! De nummer twee op de ranking wint de plank van 75cm, de nr 3 de plank van 50 cm.

Deze LockDownQuiz wordt georganiseerd voor de quizzers uit alle gelegenheden waar De Pubquizmaster een quiz verzorgd, een uitgelezen kans dus om je te meten met "de rest van Nederland".

Er wordt ook een rankingklassement bijgehouden per speelgelegenheid, voor het beste team per quizlocatie staat er ook een prijsje klaar! (bij minimaal 5 teams per locatie)

 

Quizdata

De geplande data zijn op 24-1, 7-2, 21-2 en 7-3, om de twee weken een zondagmiddag dus. De quiz is van 16.00-18.00 uur.

 

Inschrijven

Inschrijven voor de quiz kan via chris@pubquizmaster.nl, je ontvangt dan een mail met verdere informatie.

Het inschrijfgeld bedraagt een tientje per quiz.

Je kunt je inschrijven voor één of meer quizzen tegelijk.

Vermeld bij je inschrijving:

- je naam

- je teamnaam

- je vaste speellocatie (als je die niet hebt laat je dat natuurlijk open).