De Pubquiz voor bedrijven

Gezelligheid, hilariteit en competitie: Dat zijn de sleutelwoorden van de Pubquiz. De Pubquiz is dé ideale manier om een afdelingsborrel of bedrijfsfeest op te vrolijken, en een originele en effectieve manier van teambuilding.

 

Op elke locatie

De Pubquiz van De Pubquizmaster is geen zware kost, maar grenzeloos vermaak voor jong en oud, man en vrouw en voor alle niveaus. De Pubquizmaster zorgt voor een compleet verzorgde quiz, inclusief alle benodigdheden, geluid en prijzen voor de winnaars. En natuurlijk gepresenteerd door een professionele quizmaster. De Pubquizmaster komt waar u hem wilt hebben: op locatie of in uw eigen bedrijfsrestaurant. De Pubquiz is geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen, een maximum is er niet.
Een quiz bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën, ondersteund door beeld- en geluidsvragen. Tussen de rondes door is er tijd voor spelletjes als “Petje op/Petje af”, wat voor de nodige hilariteit zorgt.

 

Maatwerk

De quizvragen worden altijd afgestemd op de samenstelling van de deelnemers, en het is mogelijk om een rondje vragen over de bedrijfstak of afdeling in de quiz te verwerken. Desgewenst kunnen de quizattributen zoals antwoordformulieren en fotorondes worden voorzien van uw bedrijfslogo.

 

Muziekbingo

De Pubquizmaster kan ook zorgen voor een muziekbingo! Na afloop van de pubquiz of als aparte activiteit. U heeft keuze uit diverse genres, zoals Zomerhits, Hollandse Bingo, 70's, Foute Hits, Kerstmuziek, etc. Uiteraard met prijsjes voor de winnaars!