De Pubquiz voor verenigingen

Voor de feestavond op uw voetbalvereniging, tennisclub of muziekvereniging: voor elke vereniging maakt de Pubquizmaster een pubquiz die zorgt voor gezelligheid, hilariteit en competitie!

De Pubquiz van De Pubquizmaster is geen zware kost, maar grenzeloos vermaak voor jong en oud, man en vrouw en voor alle niveaus. De Pubquizmaster zorgt voor een compleet verzorgde quiz, inclusief alle benodigdheden, geluid en prijzen voor de winnaars. En natuurlijk gepresenteerd door een professionele quizmaster! De Pubquiz is geschikt voor gezelschappen vanaf 30 personen, een maximum is er niet. Een quiz bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën, ondersteund door beeld- en geluidsvragen. Tussen de rondes door is er tijd voor spelletjes als “Petje op/Petje af”. De quizvragen worden altijd afgestemd op de deelnemers, en daarnaast is het uiteraard mogelijk om een rondje vragen over de vereniging in de quiz te verwerken. 

Zie de referenties voor de enthousiaste reacties van hen die u voor gingen! Regel nu een happening waarover nog lang nagepraat zal worden en vraag meteen een offerte aan.