De Pubquiz voor cafés

Met een pubquiz van De Pubquizmaster geeft u uw gasten een topavond vol gezelligheid en hilariteit. Maar liefst 8 rondes spelplezier met een mix van (Nederlandstalige) vragen over sport, actualiteit, film, etc, afgewisseld met foto- en muziekvragen. Niet te zwaar en ingewikkeld: gezelligheid staat voorop! De Pubquizmaster zorgt voor een compleet quizpakket, inclusief alle benodigdheden, u zorgt zelf voor een presentator, geluid en prijsjes voor de winnaars.

U slaat meer vliegen in een klap: U verhoogt uw omzet omdat u een gevulde zaak heeft op een “stille” avond, en daarnaast haalt u op deze manier potentiële nieuwe klanten binnen. Bovendien is het gebruikelijk om inschrijfgeld te vragen, in het algemeen varieert dit tussen de € 5,00 per team tot € 2,50 per deelnemer.

Met een abonnement op het pubquizpakket bespaart u geld: u ontvangt 12 quizpakketten voor de prijs van 11. De frequentie van het verzenden van de pakketten bepaalt u zelf, bijvoorbeeld 1x per maand. Een keertje overslaan ivm vakantie etc is geen probleem. Bovendien krijgt u antwoordblokjes ipv antwoordformulieren. Het abonnement wordt in 2 delen gefactureerd.

Bestellen? Klik hier.