De Pubquiz voor cafés

Met een pubquiz van De Pubquizmaster geeft u uw gasten een topavond vol gezelligheid en hilariteit. Maar liefst 8 rondes spelplezier met een mix van (Nederlandstalige) vragen over sport, actualiteit, film, etc, afgewisseld met foto- en muziekvragen. Niet te zwaar en ingewikkeld: gezelligheid staat voorop! De Pubquizmaster zorgt voor een compleet verzorgde quiz, inclusief alle benodigdheden, geluid en prijzen voor de winnaars. En natuurlijk gepresenteerd door een professionele quizmaster. Ook een themaquiz zoals een sportquiz, een 90’s-quiz of een muziekquiz is mogelijk. U slaat meer vliegen in een klap: U verhoogt uw omzet omdat u een gevulde zaak heeft op een “stille” avond, en daarnaast haalt u op deze manier potentiële nieuwe klanten binnen. Bovendien is het gebruikelijk om inschrijfgeld te vragen, in het algemeen varieert dit tussen de € 5,00 per team tot € 2,50 per deelnemer.

Regelt u de presentatie liever zelf? Bestel dan het Pubquizpakket. In dit pakket zitten alle benodigdheden voor een avondje pubquizzen. Vrolijke gasten én omzet gegarandeerd. Eenmalig een pubquiz organiseren of een abonnement: alles kan!

Zie de referenties voor de enthousiaste reacties van hen die u voor gingen! Regel nu een happening waarover uw klanten nog lang zullen napraten en vraag meteen een offerte aan voor een compleet verzorgde quiz of bestel een Quizpakket.